Mascaretes – Assemblea Nacional Catalana

Mascaretes – Assemblea Nacional Catalana

Mascaretes - Assemblea Nacional CatalanaDescobreix com pots col·laborar a fer arribar #1MilióDeMascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania, alhora que ajudes els hospitals catalans en la recerca i el material sanitari per a la COVID-19.

Mascaretes - Assemblea Nacional Catalana

L’Assemblea ha ajudat a fer arribar les primeres 105.000 mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania, ja que cada vegada són més difícils de trobar. Ara amplia el repte i, a través de la col·laboració ciutadana i institucional, es volen confeccionar i distribuir un milió de mascaretes perquè els ingressos que s’obtinguin vagin destinats a la recerca i el tractament de la COVID-19 als hospitals catalans.

Per això, si ets un particular pots fer un donatiu a través d’aquest web, oferir-te a la teva assemblea de base (territorial o sectorial) per cosir, o comprar els lots de mascaretes que estaran disponibles als supermercats Bonpreu i Esclat. L’adquisició d’aquest lot per cosir dues mascaretes comporta un donatiu d’1 €.

Però si ets empresa, ajuntament o organització, pots fer dues coses: si ets servei essencial, pots ajudar a la distribució de mascaretes o, si tens tela que sigui 100% cotó, amb tractament hidròfug i com a mínim de 220 gr/m2, o goma pots posar-te en contacte amb l’Assemblea per poder oferir aquests materials per fer moltes més mascaretes.

Mascaretes - Assemblea Nacional Catalana

Si has adquirit el lot a través de la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat, aquí tens un vídeo explicatiu de com confeccionar les mascaretes.

Instruccions per elaborar les 2 mascaretes

Mascaretes - Assemblea Nacional Catalana

Per descarregar les instruccions en PDF:
https://assemblea.cat/wp-content/uploads/2020/04/Fullet_Mascaretes_DinA5_148x210_v10.pdf

 

 

Deixa un comentari, si us plau

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.