Internet

Internet

Internet en casa

Internet és una finestra al món, als coneixements, al saber i a les notícies. Per estar al dia cal connectar-se a internet. Facilita la vida diària i des de casa.

Aprofito Internet per a la lectura digitals de qualsevol diari i revistes, que miro a l’ordinador. En canvi per a llegir llibres digitals faig servir el meu lector de llibres, que és molt pràctic i el puc portar a tot arreu. A la seva memòria hi caben molts llibres.

Internet també el faig servir per a moltes de les meves compres, de qualsevol mena: llibres, aparells, estris de la casa, menjar de proximitat, fruites i verdures, comprat directament al pagès, i que em porten a casa.

Internet serveix per a qualsevol consulta, notícies, històries, informacions sobre productes, persones, consultes sanitàries (inclús pots estar connectat amb https://lamevasalut.gencat.cat/ca/, on puc programar les meves visites mèdiques, conèixer els resultats de les proves, saber el llistat dels medicaments que prenc)

També faig servir internet per a la consulta i control del meu compte bancari, des d’on puc controlar les despeses, gestionar els rebuts, ordenar pagaments i fer transferències. Aquest servei és molt eficaç en els pobles petits on no tenim oficina bancària. I com a complement, per al pagament de despeses ordinàries una targeta de crèdit, també controlada per internet.

2 Seccions:

Butlletins Jaume Borredà

Butlletins Jaume Borredà personal