Bitcoins i PTC

Bitcoins

Bitcoins

El Bitcoin és una moneda digital concebuda el 2009.

El Bitcoin es caracteritza per ser descentralitzat, és a dir, no està recolzat per cap govern ni depèn de la confiança en un emissor central. Utilitza un sistema de prova de treball per impedir la doble despesa i assolir el consens entre tots els nodes que integren la xarxa intercanviant informació sobre una xarxa no fiable i potencialment compromesa. Les transaccions no necessiten intermediaris i el protocol és codi obert.

Bitcoin és un projecte innovador en constant evolució i canvi. Els desenvolupadors recomanen investigar com funcionen abans d’invertir en ells o obrir una cartera per utilitzar-los, també consideren que té la capacitat de canviar el món en termes econòmics.

PTC

Que són les PTC?

Les PTC són llocs web d’empreses que es dediquen a la publicitat, oferint anuncis per a ser visitats i que paguen per visitar aquests anuncis. PTC significa pagament per clic.

Com funcionen?

Els anunciants necessiten donar a conèixer els seus productes i paguen a aquestes empreses PTC per col·locar els seus anuncis. Les empreses PTC paguen una petita quantitat de diners a les persones que es registren (els seus membres) per fer clic als anuncis per veure’ls. Una vegada que una persona s’ha registrat en una PTC ja n’és membre i pot guanyar diners pels anuncis que visiti.

Cóm que és un tema que m’agrada he començat a seguir la proposta d’alguna empresa. Us deixo a continuació la meva primera proposta Investorclix, per si us interessa veure-ho:

Us podeu inscriure a: https://investorclix.com/?ref=JBI07

Un cop entreu a la web a Registro feu la vostra inscripció.