Solidaritat amb els coronavirus? No tots

Solidaritat amb els coronavirus? No tots

Aquests dies que tots estem patint, sentim, llegim notícies d’alguns, que fan donacions econòmiques segons les seves possibilitats i el seu poder econòmic, no cal dir noms perquè tots n’estem informats.

Coronavirus

Resulta que tots aquests polítics que s’omplen la boca donant hipotètiques solucions, que es barallen entre ells pels motius de sempre (poder i diners) es critiquen, etc.

Que jo sàpiga, no hi ha “ni un” que hagi tingut cap gest d’aquests que ells han parlat tant “solidaritat” (econòmica també). És una vergonya, però el problema és que aquests, no en tenen.

Potser el més gros, és la nostra monarquia. També que jo sàpiga, ni el rei emèrit ni el seu fill ni la reina han tingut el més mínim detall (econòmic) vers el poble i els malalts. Ni crec que el tinguin mai i tot això en uns moments que s’ha descobert l’estafa, l’evasió de capital i no pagar els impostos corresponents del rei emèrit.

Manel

P.D.- Escric això, amb la confiança que diuen els governants, polítics i jutges, que en aquest país hi ha llibertat d’expressió.